Camping-kongene rapper Quart-babes'en

Eirik Skoren (21) og hans venner fra Stavanger har totalgrep på Quart-damene: Et svært stereoanlegg med megalyd gjør at babes'ene kommer strømmende til guttas meget velutrustede telt.

På campingplassen er det nemlig kun tre stereoanlegg, og gutta fra Stavanger har det desidert beste private PA-anlegget. I tillegg er gutta utrustet med tre hustelt, én svær bobil og alle hyttemøblene fra Sirdal.

- I går kveld var det helt vilt her! Jentene strømmet på, og det var bare å velge og vrake. Veldig bra, forteller Eirik som danset vilt etter Prodigy i hele natt.

I hvert fall helt fram til det kom en utrolig sint type stormende til Stavanger-leiren. Sporenstreks kasta han seg over teltet til Eirik og reiv det ned.

- Han var så forbanna fordi han mente at jeg hadde tatt dama hans fra ham, smilte storsjarmøren Eirik. Spesielt med tanken på at han fremdeles har to fulle kvelder igjen før Quart-festivalen er omme.

Mest liv på campingen

Ifølge Eirik, går du glipp av mye, hvis du ikke har vært på campingplassen om natta.

- Om kvelden er det mer liv her oppe enn nede på festivalområdet. Der nede stenger jo all servering klokka ett, mens vi her har full rulle med musikk og alkohol hele natta gjennom. Perfekt, spør du meg, opplyser Eirik.

I går kveld hadde han og kompisene Prodigy-aften. I kveld er foreløpig ikke musikk-programmet klart.

- Men noe blir det alltids, smiler Eirik lurt.

Giga-stereoanlegget går forøvrig på bensin.

Er du interessert, finner du gutta oppå campinghøyden. Følg lyden!

<B>STEREOBABES:</B> Eirik Skoren (midten) og hans Stavanger-kompiser bruker sitt bensindrevne musikkanlegg til mer enn å høre musikk.