Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cam\'Ron

Cam\'Ron slenger med leppa igjen.

CD: Si hva du vil om rapkjekling, underholdende er det i hvert fall. Diplomats-sjefen Cam\'Ron har den siste tiden gått i strupen på sin tidligere plateselskapskompis Jay-Z. Først slapp han mixtapebidraget «Swagger Jacker» , og nå kommer han med en ny diss på femtealbumet «Killa Season». På «You Gotta Love It» grisebanker han Jay-Z ganske enkelt ved å spørre (det legitime) spørsmålet: «Hvordan kan kongen av New York gå med sandaler»? Haha! «Killa Season» er ikke like gla\' rappete og produksjonssterk som forgjengeren «Purple Haze» (2004). Den er mørkere, farligere, dystrere. Cam\'Ron er riktignok like syresurrealistisk som tidligere, men etter at han ble skutt under et biltyvforsøk i oktober, har han åpenbart en del saker han har lyst til å ta opp. Det flyter fett av gårde, men jeg savner likevel happy-go-lucky -mentaliteten til «Killa Cam» og «Girls».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling