Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Canal Digital: - Bevegelser i riktig retning

Partene står nærmere hverandre nå, opplyser kommunikasjonsdirektøren i Canal Digital.

SVART SKJERM: Dette synet har møtt Canal Digitals kunder som forsøker å se Discovery-kanaler i elleve dager. Nå melder Canal Digital at det er bevegelser i forhandlingene mellom partene.
SVART SKJERM: Dette synet har møtt Canal Digitals kunder som forsøker å se Discovery-kanaler i elleve dager. Nå melder Canal Digital at det er bevegelser i forhandlingene mellom partene. Vis mer

(Dagbladet): - Det er bevegelser. Man står nærmere hverandre nå. Jeg vil si det er en god og konstruktiv dialog. Vi er forsiktige optimister, sa kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjøndal Pettersen i Canal Digital Norge til Dagens Næringsliv onsdag ettermiddag.

Da Dagbladet snakker med Pettersen onsdag kveld har han ikke mye nytt å fortelle.

- Det jeg kan si er at det er bevegelser i riktig retning. Partene står nærmere hverandre nå. Det er intensive forhandlinger, sier kommunikasjonsdirektøren.

- Har det vært forhandlinger onsdag ettermiddag og kveld?

- Det har vært forhandlinger nå over flere dager. Nå har partene nærmet seg hverandre, sier Pettersen, som ikke ønsker å si hvilken av partene som har beveget seg mest.

- Hvilken av partene har kommet med det siste utspillet i forhandlingene?

- Det er et godt spørsmål som jeg dessverre ikke kan gi noe svar på.

- Hva skjer torsdag?

- Da går vi en ny spennende dag i møte.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Discovery Networks onsdag kveld, uten hell. 

Ved midnatt natt til mandag i forrige uke forsvant kanalpakken til Discovery for kabel- og satellittkunder hos Canal Digital og hos Viasat fordi partene ikke klarte å bli enige om en ny avtale for kanalpakken som omfatter TVNorge, Eurosport, Max og ti andre Discovery-kanaler.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram