Canal Digital sier opp avtalen med TV2

En halv million kabelabonnenter mister TV2 Zebra.

- BEKLAGELIG:  TV2 og Canal Digital fant ingen løsning, og TV2 Zebra forsvinner dermed for alle kabelabonnementer. - Beklagelig, sier sjef i TV2,  Alf Hildrum. Foto: ERLING HÆGELAND/Dagbladet
- BEKLAGELIG: TV2 og Canal Digital fant ingen løsning, og TV2 Zebra forsvinner dermed for alle kabelabonnementer. - Beklagelig, sier sjef i TV2, Alf Hildrum. Foto: ERLING HÆGELAND/DagbladetVis mer

Fra mandag mistet en halv million kabelabonnenter muligheten for å se TV 2 Zebra. Canal Digital har sagt opp avtalen med TV 2 og vil ikke fornye den på de nåværende vilkår.

Telenor og TV 2 har lenge vært uenige om vilkårene for å sende TV2 Zebra. TV 2-sjef Alf Hildrum sier Telenor ikke ønsker å ha den avtalen som har eksistert i seks år.

- Det er beklagelig, men vi har ikke krevd noe mer enn hva vi har hatt i de seks årene, sier Hildrum til TV2.

Canal Digital Kabel TV beklager overfor kundene at de ikke kommer til enighet innen fristen.

«TV2 har fått et tilbud fra oss som de ikke er akseptert. TV2 sine kanaler er allerede reklamefinansiert, og våre kunder betaler for kanalene gjennom å se denne reklamen. Vi mener derfor at det ikke er riktig at våre kunder skal betale enda mer for å se tv-kanalene», heter det på selskapets hjemmeside.

Oppsigelsen gjelder bare seere som mottar signaler via kabel. Paraboleiere vil fortsatt kunne få inn TV 2 Zebra.

(NTB)