Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cannibal Corpse

Revitalisert og rått fra death metal-storselgere.

CD: Etter amerikanske Cannibal Corpse ble beæret med en gjesteopptreden i filmsuksessen, «Ace Ventura - Pet Detective», fikk karrieren brått fart på seg og Cannibal Corpse endte på kort tid opp som verdens mestselgende death metal-band. Med titler som «Butchered at Birth» og «Eaten Back to Life» har ikke kontroversene latt vente på seg, som regel med bannlysing og sensur som resultat. I slutten av April står bandet på scenen i Oslo, i bagasjen har de rykende ferske «Kill» som vender nesa bakover i katalogen. Med et forfriskende rufsete lydbilde, mindre fokus på teknikk og mer groove, er det ikke fullt så søvndyssende å låne Cannibal Corpse ørene igjen. Kvintetten forsøker på ingen måte å flytte grensene, men «Make Them Suffer» og de blytunge innslagene i «Five Nails Through the Neck» er frisk og buldrende vintage death metal slik bare gamle mestere kan.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling