Cappelen Damm lanserer norsk ebokhandel

Minst 100 kroner billigere enn papirbøker.

EBOK-FORFATTER: Lars Saabye Christensens bøker er blant de foreløpig 500 norske bøkene som er tilgjengelig hos Digitalbok.no
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
EBOK-FORFATTER: Lars Saabye Christensens bøker er blant de foreløpig 500 norske bøkene som er tilgjengelig hos Digitalbok.no Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nå kan du kjøpe de siste bøkene til Lars Saabye Christensen, Torgrim Eggen, Frid Ingulstad og hundrevis av andre norske forfattere - som ebøker.

Det er forlaget Cappelen Damm som har valgt å tjuvstarte den lenge etterlyste norske eboksatsingen.

På et pressemøte i dag fortalte Cappelen Damm at de nå lanserer alle sine nye - og en rekke eldre - titler innenfor skjønnlitteratur og dokumentar som ebøker.

500 norske bøker Totalt 500 norskspråklige ebøker er allerede tilgjengelige gjennom forlagets egen nettbokhandel Digitalbok.no. Flere nye norske bøker legges ut for salg fortløpende. I tillegg tilbyr bokhandelen også over 30 000 engelskspråklige ebøker.

Digitalbok.no har lenge eksistert som et prøveprosjekt med eldre ebøker - såkalt backlist, men nå lanseres bokhandelen for alvor.

- Vi har gått svangre med ebøker ganske lenge, og nå er tiden inne for å satse for fullt. Vi vil ikke vente på Den Norske Bokdatabasen, sier Cappelen Damm-direktør Øistein Wahl.

Den Norske Bokdatabasen (DNB) er navnet på den norske ebokløsningen, som har blitt utsatt flere ganger og nå har 1. april 2011 som foreløpig lanseringsdato. Der skal alle norske bøker gjøres tilgjengelig for de ulike bokhandlene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer