«Captain Kurt» inntok London

Kurt Nilsen var tydelig nervøs da han holdt sin første showcase for medie- og bransjefolk i London i går kveld. Men Idol-Kurt sang ni låter til vennlig applaus fra salen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): «World Idol»-vinneren var i byen for å vise at mannen engelsk presse elsker å sammenlikne med Hobbiten i «Ringenes herre»-filmene, kan mer enn å etterlikne U2-Bono.

Etter innsatsen i går kan Nilsen ikle seg et nytt artistnavn i framtida - Captain Kurt. I likhet med den gamle Star Trek-kapteinen Captain Kirk utstrålte Kurt Nilsen en entusiasme for jobben, kombinert med en sindig scenero, som ville fått langt mer drevne musikere til å bli grønne av misunnelse. For det er i musikken Kurt står sterkest. Med tid og stunder blir nok engelsken atskillig bedre. I går var det mye pusting i mikrofonen, svetting og stotrende engelsk.

Øl og pizza

- Jeg pleide å spille for pizza og øl. Og jeg trodde aldri jeg skulle spille i London. Jeg så for meg at jeg kom til å være den karen som spilte i band, men som aldri kom noe sted, fortalte Kurt Nilsen på scenen i London. Før han snublet litt i engelsken sin:

- Oh, shit! I don't know how to say that. But I am very satisfied being here, sa han.

Fra første sekund i åpningslåten «Wedding's Off» er det tydelig at denne mannen elsker å stå på scenen og synge pop. I går smittet det over på publikum, som lot seg sjarmere. Han sang ni sanger, deriblant «All You Have To Offer», «Beautiful Day», «Here She Comes» og hiten «She's So High».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer