Carl Espen åpner opp om ensomheten

- Har selvfølgelig preget meg.

TERAPEUTISK EFFEKT:  I går sang Carl Espen for hele Europa. I dag forteller han at «Silent storm» har hatt en terapeutisk effekt på ham.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
TERAPEUTISK EFFEKT: I går sang Carl Espen for hele Europa. I dag forteller han at «Silent storm» har hatt en terapeutisk effekt på ham. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): - Vi feiret med familien, venner og NRK. Først på hotellet, så gikk en gjeng av oss videre til Euroclub. Det var veldig gøy, sier Carl Espen Thorbjørnsen (31) til Dagbladet.

I går var det klart for årets finale i Eurovision. Til slutt endte Carl Espen Thorbjørsen på en 8. plass og han sanket 88 poeng. Han var godt fornøyd - og sliten - da han møtte den norske pressen søndag formiddag.

Etter det ble klart at østerriske Conchita Wurst stakk av med seieren, fortalte Carl Espens låtskriver og kusine Josefin Winther at de skulle feire med urtete. Det ble det riktignok ikke, men det ble øl og hygge med de aller nærmeste natt til søndag.

- Det var veldig kjekt å feire med familien. Jeg har ikke sett dem på nesten tre uker, så det var veldig kjekt å møte dem. Mamma var veldig stolt og veldig, veldig glad, sier Carl Espen. - Ensomhet Det har vært mye snakk om at «Silent Storm» er skrevet spesielt til Carl Espen og at han bærer på en stille storm av følelser inni seg. I det danske mediehuset BTs Grand Prix-program spør programlederen om hva verselinja «Somehow the bruises changed my plans»? betyr.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer