Carl Espen endte på åttendeplass - nå stikker han på hytta

Slik skal han feire.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): - Jeg er så utrolig fornøyd. Nå skal jeg feire! sier Carl Espen (31) til Dagbladet.

For få måneder siden var han et uskrevet blad. I kveld havnet han på åttendeplass i Eurovision-finalen med 88 poeng.Carl Espen har tidligere sagt til Dagbladet at han kunne gå ut av B&W Hallerne med hodet hevet høyt hvis han fikk en topp ti-plassering i finalen.

Det målet nådde han med god margin.

- Urtete Han møter den norske pressen etter at alle poengene er talt opp. Kusina og låtskriver Josefin Winther er ved hans side, og er tydelig stolt over ham. På spørsmål fra Dagbladet om hva de skal feire med, svarer hun følgende:

- Urtete!

Carl Espen har hatt familiemedlemmer i salen i dag. På grunn av et svært tett skjema har han ikke hatt tid til å møte dem. Nå gleder han seg til å endelig få se dem og markere innsatsen og Eurovision-deltakelsen med sine aller nærmeste.

- Og til uka drar jeg på hytta. Der skal jeg være helt alene, men mot slutten av uka kanskje jeg tar med meg noen, sier 31-åringen fra Osterøy uten å røpe hvem han skal lade ut med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer