Carl I. Hagen som programleder

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Han klarte ikke å gi gjestene de rette innspillene for at de skulle komme med foreslåtte løsninger. Han klarte ikke å konfrontere gjestene med hva de tidligere hadde sagt. gstone

«Tror nok Carl I. Hagen hadde gjort seg bedre som talkshowvert enn debattleder. NRK2 burde heller lage et konsept der Hagen og fruen har et typisk talkshow. Så kan de jo ha innslag som; «Ta lappen ned trappen - med Eli» og «Hvordan vinke riktig til barna i 17. mai toget - med Carl Ivar».

Marve Fleksnes

«Dette var vel noe av det mest strukturerte program i den genren jeg har sett. Med gode debattanter som viste respekt for hverandre og tydeligvis plukket ut med forstand. Langt bedre enn hva de vanlige programlederne får til. Heia Carl, dette gjorde du bra! ;) Pia

«Jeg ser for meg Hagen som Norges svar på Jerry Springer. Han greier sikkert å samle en del whitetrash (fra partilokalene sine) og få til litt action på NRK. Har jo vært litt dødt i det siste.

A.C.A.B.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer