Carl I. Hagen som programleder

«Han klarte ikke å gi gjestene de rette innspillene for at de skulle komme med foreslåtte løsninger. Han klarte ikke å konfrontere gjestene med hva de tidligere hadde sagt. gstone

«Tror nok Carl I. Hagen hadde gjort seg bedre som talkshowvert enn debattleder. NRK2 burde heller lage et konsept der Hagen og fruen har et typisk talkshow. Så kan de jo ha innslag som; «Ta lappen ned trappen - med Eli» og «Hvordan vinke riktig til barna i 17. mai toget - med Carl Ivar».

Marve Fleksnes

«Dette var vel noe av det mest strukturerte program i den genren jeg har sett. Med gode debattanter som viste respekt for hverandre og tydeligvis plukket ut med forstand. Langt bedre enn hva de vanlige programlederne får til. Heia Carl, dette gjorde du bra! ;) Pia

«Jeg ser for meg Hagen som Norges svar på Jerry Springer. Han greier sikkert å samle en del whitetrash (fra partilokalene sine) og få til litt action på NRK. Har jo vært litt dødt i det siste.

A.C.A.B.

«Har en vag formening om at Hagen gjorde det bedre da han var gjesteprogramleder på Her & nå for en del år tilbake. Noen som har bedre hukommelse enn meg?

Usikker

«Ja han gjorde det mye bedre da, men da snakket han om et tema som han ikke pleide å snakke om. Tror det var noe sport. Da kunne han ikke vinkle debatten mot de samme retoriske flosklene som han ellers bruker i alle saker for å fremme sin egen politikk.

Lytter