Carling, Finn

Bibliografi:

  • Eneboeren (roman) 2004
  • De små hjelperne (roman) 2003
  • Reiser i et lukket rom (skjønnlitteratur) 2002
  • Øynene i parken (roman) 2001
  • Forstenede øyeblikk (roman) 2000
  • Kan hende ved en bredd (roman) 1999
  • Gepardene (roman) 1998
  • Skumring i Praha (roman) 1997
  • En annen vei (roman) 1996
  • Matadorens hånd (roman) 1995
  • Gjenskinn (roman) 1994
  • Dagbok til en død (roman) 1993
  • Antilopens øyne (tekster og dikt) 1992
  • Oppdraget (roman) 1991
  • Hva med Hippokrates? Om legerollen og det hele menneske (fagbok) 1991
  • Innerste rommet (dikt) 1990
  • Merkelige Maja (roman) 1989
  • Gjensyn fra en fremtid (selvportrett) 1988
  • Lille Orlando (roman) 1986
  • Museumstekster (kortprosa) 1982
  • Visirene (roman) 1981
  • Brevene (roman) 1980
  • Forpliktelser (essays) 1980
  • Mørke paralleller (reiseskildring) 1978
  • Marginalene (noveller) 1977
  • I et rom i et hus i en have (selvbiografi) 1976
  • Tre skuespill (skuespill) 1975
  • Skapt i vårt bilde. (fagbok) 1975
  • Fiendene (kortroman) 1974
  • Resten er taushet. (skisser) 1973
  • Skip av sten (prosa) 1971
  • Gjesten (roman) 1970
  • Skapende sinn (samtaler) 1970
  • Lys på et ansikt (dikt)1969
  • Kritikk og kommentar i forbindelse med Norsk
  • Rikskringkastings (artikler) 1969
  • Kometene (roman) 1964
  • Blind verden (Et studie) 1963
  • Sensommerdøgn (roman) 1960
  • Kilden og muren (Et studie) 1958
  • Desertøren (roman) 1956
  • Vanskeligstilte barn i hjem og skole (Fagbok)1956
  • Fangen i det blå tårn (roman) 1955
  • Skyggen (roman) 1954
  • Piken og fuglene (dikt)1952
  • Stemmene og nuet (roman) 1950
  • Broen (prosatekster) 1949