Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Carnival Of Souls - The Final Sessions

Så er den endelig her: plata som Gene og Paul spilte inn sammen med Eric Singer og Bruce Kullick før de kastet på seg maskene igjen i fjor vår. Men whops, dette var da skrale greier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er klart man lar seg rive med når haugevis av fans som har hørt «Carnival...» via diverse bootlegs, skryter uhemmet av skiva på nettet. «Kiss råere enn noensinne», «en fantastisk blanding av Pantera og Alice In Chains...». Men: dette er definitivt ikke albumet som vil føre til at Kiss' siste usminkede besetning vil bli ropt tilbake i manesjen igjen.

Forventningene stiger når man ser onde rockelåttitler som «Hate» og «Seduction Of The Innocent», men isteden får vi et Kiss som har for lite energi, melodi og humør til at dette «oppdaterte» soundet skal fungere. Det eneste her som virkelig kan gjøre en syk mann frisk igjen er Genes «God Gave Rock'n'Roll To You»-aktige pomp-slager «Childhood's End» som har alt det en ekte Kiss-godbit skal ha. Og ja da, vi smelter litt for Genes «The Elder»-hinting i «I Confess», men så er det også jevnt slutt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!