Du leser nå Dagbladet Pluss

Carola Häggkvist om sitt forhold til jula, kjendisstatusen og ønske om å adoptere flere barn

Carola: - Når jeg kommer utenlands merker jeg at det er litt lettere

Hun skal feire jula i sin adoptivdatters hjemland, Sør-Afrika og gleder seg til å være mer utenlands, for å unnslippe kjendisstatusen. 

JULEARTISTEN: Carola Häggkvist (50) er - i år igjen - aktuell med en juleplate. Hun elsker julemusikk, men angrer på noen av sine største hits. - «Mickey» er kanskje ikke min favoritt, sier hun. Foto: NTB Scanpix
JULEARTISTEN: Carola Häggkvist (50) er - i år igjen - aktuell med en juleplate. Hun elsker julemusikk, men angrer på noen av sine største hits. - «Mickey» er kanskje ikke min favoritt, sier hun. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Jeg har levd med kjendisstatus i Skandinavia nesten hele livet. Noen ganger kan det gjøre at terskelen for å ta kontakt med meg blir høy. Når jeg kommer utenlands merker jeg at det er litt lettere. Hjemme blir folk litt stive. Men ute ser de meg for den jeg er, sier Carola Häggkvist (50) da hun møter Dagbladet til en førjulsprat i Stockholm.

Den folkekjære svenske slagerartisten er også kjent for å skape overraskende overskrifter, som da hun i fjor ble slengt i fengsel etter å ha hjulpet flyktninger på Kos eller da hun røpet å ha hatt en jenteflørt.

Nylig ble det kjent at hun har kjøpt et hus i Sør-Afrika, der hennes adoptivdatter Zoe (7) er fra. Og nylig annonserte hun at hun ønsker å tilbringe så mye tid som mulig der nede. Julen skal i år feires med familien i det nye huset ved Cape Town.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.