MÅTTE AVLYSE: Den svenske artisten Carola Häggkvist (48) fikk ikke avsluttet sin vårturné. Bildet er hentet fra en annen anledning. Foto: Stella Pictures
MÅTTE AVLYSE: Den svenske artisten Carola Häggkvist (48) fikk ikke avsluttet sin vårturné. Bildet er hentet fra en annen anledning. Foto: Stella PicturesVis mer

Carola er syk - avbrøt turneen

Mistet stemmen.

(Dagbladet): Den svenske sangerinna og norgesvennen Carola Häggkvist (48) er for tida på vårturné i hjemlandet, og skulle etter planen runde av i Örebro i går.

Det ble ingenting av.

En akutt luftveisinfeksjon førte nemlig til en betennelse på stemmebåndet, skriver Expressen. 

Utsolgt Avisa opplyser at konsertarrangementet var utsolgt.

- Man kommer til et punkt der man innser at publikum ikke vil få den konsertopplevelsen de forventer, sier Häggkvist via sin pressekontakt, Linn Westlund.

Westlund opplyser videre at sangerinna i stedet skal fokusere på sin kommende sommerturné, som innledes i begynnelsen av mai.

Häggkvist, som tidligere har vært gift med nordmannen Runar Søgaard, medvirket nylig i den svenske versjonen av tv-programmet «Hver gang vi møtes».

Der gikk hun blant annet på trynet under innspilling.

Like før nyttår bekreftet stjerna at hun har fått ny kjæreste. Den svenske artistens utkårede er musikeren Jimmy Källqvist (44), som spiller i bandet JB Quartet.