Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Carola fikk panikk etter homospørsmål

Slo bort kameraet og rømte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det nærmer seg Grand Prix for Carola, og på gårsdagens pressekonferanse i forbindelse med konkurransen ville alle ha en bit av henne. Alt gikk fint, inntil reporteren fra Gayradion i Stockholm stilte spørsmål om Carolas syn på homofile, skriver Expressen.

Reporteren konfronterte Carola med hennes tidligere påstander om at homoseksualitet er «unaturlig» og kan «helbredes ved forbønn».

- Var dette ditt, eller frikirken sitt syn, spurte Gayradions reporter.

Ville avslutte

Dette skal ha blitt for mye for Carola, som fikk panikk, og forsøkte å avbryte intervjuet. Hun skal ha bedt en fotograf om å slutte å ta bilder, og deretter ha kjørt hånden opp i kameraet, før hun henvendte seg til manageren:

- Dere er her for å hjelpe meg med dette. Skal jeg ordne opp i dette? Jeg vil ikke fortsette her.

Ifølge Expressen var Carola så opprørt at hun måtte snu seg bort og trekke pusten:

- Vent, jeg må samle meg, sa en tydelig fortvilet Carola.

Carola forsøkte å avbryte et intervju da hun fikk ubehagelige spørsmål om homofili. Her sammen med Bjarne Brøndbo på Fredriksten festning i fjor sommer. Foto: John Terje Pedersen
Carola forsøkte å avbryte et intervju da hun fikk ubehagelige spørsmål om homofili. Her sammen med Bjarne Brøndbo på Fredriksten festning i fjor sommer. Foto: John Terje Pedersen Vis mer

Overfalt av blotter

Dette er bare en av mange vanskelige hendelser for Carola den siste tiden. For litt over en uke siden kom det frem at noen har forsøkt å sabotere Carolas Grand Prix-deltakelse ved å lege ut en låt på internett, som gir seg ut for å være Carolas Grand Prix låt. Låtene som konkurrerer i Grand Prix skal være uhørt før konkurransen.

I tillegg ble hun i går overfalt av en blotter mens hun ble intervjuet av svenske Aftonbladet på Radisson SAS i Göteborg. Ifølge avisen skal mannen ha kommet rett fra hotellets spa-avdeling, og stilt seg opp i et antrekk som var minimalt, selv til tangatruse å være. Deretter stile han Carola følgende spørsmål:

- Hva synes du om underbuksene mine, Carola?

I følge svensk politi er mannen en notorisk blotter.

Men dersom alt går riktig vei fra nå av, kommer uken til å slutte bra for Carola. Hun er nemlig favoritt i morgendagens Grand Prix i Sverige.

Carolas oppladning til Grand Prix er langt fra optimal.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!