Carola filmaktuell

Carola skal være klar for sin filmdebut. Hun er aktuell for rollen som seg selv i norgesaktuelle Jonas Gardells film «Livet er en schlager».

I kveld har norgesvennen Jonas Gardell premiere på stand up-showet «Gutten med elefantbuksene». Snart er den populære svenske rikshomsen, kjent for å utfordre folks rasistiske og homofobe holdninger, filmklar. Han har selv skrevet manuset til filmen «Livet er en schlager», mens danske Susanne Bier (som laget suksessen «Den eneste ene») er regissør. Samme duoen laget filmen «Pensionat Oscar» for fem år siden.

- Carola har fått en forespørsel og er meget interessert, så det meste taler for at hun kommer til å være med, sier Carolas talskvinne Marie Torstensson til Aftonbladet.

«Livet er en schlager» er en romantisk komedie som handler om en firebarnsmor besatt av slagermusikk. Så besatt er hun at hennes fire barn er oppkalt etter kjente svenske slagerartister.

Aftonbladet mener å vite at flere kjente svenske artister vil medvirke i filmen.

PREMIERE: Jonas Gardells elefantbukser har gitt navnet til stand up-showet som har Oslo-premiere i kveld. Nå er han også filmaktuell.