Carola har falt for Kaizers-gutta

- De er helt fantastiske.

CAROLAS VENNER: Kaizers Orchestra med Janove Ottesen i front har fått en ny fan. - Jeg er invitert til avskjedskonserten i Stavanger 14. september, sier Carola. Foto: Eirik Helland Urke/Anders Grønneberg
CAROLAS VENNER: Kaizers Orchestra med Janove Ottesen i front har fått en ny fan. - Jeg er invitert til avskjedskonserten i Stavanger 14. september, sier Carola. Foto: Eirik Helland Urke/Anders GrønnebergVis mer

Carola var tirsdag kveld gjest i første «Asbjørn Brekke Show», som sendes neste tirsdag på TVNorge med Espen Eckbo som einstøingen Brekke.

Etter opptaket møtte hun Dagbladet, og fortalte at hun har vært mye i Norge i sommer.

Spilte med Kaizers - Høydepunktet var møtet med Kaizers Orchestra. Jeg traff dem på Frøyafestivalen, forteller Carola Häggkvist.

Carola forteller at hun opptrådte før dem - og at Janove Ottesen og Co. nærmest ble starstrucked da de fikk øye på henne bak scenen.

- Er det Carola, sa de, og kom bort til meg og spurte om de kunne få ta bilder av meg sammen med dem, sier Carola, som beskriver de norske rockerne nesten som tullets fans.

Roser Kaizers - De oppførste seg akkurat som små gutter, sier Carola, og ler godt.

Carola kan ikke få fullrost Kaizers Orchestra nok. Hun mener de de står for noe helt spesielt musikalsk.

- De gutta har integritet, og tør å gå nye veier. Jeg ble positivt overrasket av musikken deres.

Besøker dem i Stavanger At Carola er blitt en av Kaizers største fan, har resultert i at hun er invitert til bandets hjemby på deres siste konsert.

- Jeg reiser til Stavanger 14. september. Det gleder jeg meg til, sier Carola.

Carola er blitt småbarnsmor - til Zoe, som hun har adoptert. Sønnen Amadeus er blitt 15, og er mest opptatt av fotball, men også piano og sang, kan hun fortelle.

Ønsker seg flere barn - Jeg skulle gjerne hatt flere barn. Barn holder meg ung, sier Carola - men innser at det får holde med datteren på fire og et halvt år.

Om hun har funnet en ny kjæreste, som enkelte medier har påstått, er hun tilbakeholden må å si noe om.

- Du vet, når du har små barn, så tar det mye av ens tid.