Carola på vennetreff

- Vi har vært gode venner lenge, nesten som en stor familie, sa Carola da hun møtte Arnold B Family etter Grand Prix-finalen i går.

Den svenske stjernen overrasket publikum i Studio 1 da hun benket seg på første rad sammen med venninnen Camilla Malmquist, Morten Harkets eks-kone. Mindre ble ikke overraskelsen da Sha-Booms Dag Finn Strøm hoppet ned og fikk henne med som kordame på et refreng av melodi B: «Let4s go all the way».

- Dag Finn har vært en god venn i 12 år, og jeg kom hit for å heie på ham i kveld, smilte Carola etterpå.

Men det hjalp ikke: Sha-Boom ble aller sist.

Litt bedre gikk det med Arnold B. Family fra Hamar på delt 7. plass. Også de fikk et hjertelig møte med Carola etter showet.

- Vi møtte hverandre i det kristne musikkmiljøet for noen år siden, og er blitt gode venner. Der er vi omtrent som en stor familie alle sammen, sa den svenske stjernen.

Hun fikk sitt gjennombrudd da hun vant Eurovision-finalen med «Främling» i 1983, og gikk til topps nok en gang i 1991 _ med «Fångad av en stormvind». Gårsdagens vinnerlåt likner mye på «Fångad...», mener Carola.

- Det er bra trøkk i den, og det kan gi den mange stemmer i Stockholm, mente Carola _ som hadde «If» og «Wings Of Love» som egne favoritter.

magnus.ronningen@dagbladet.no

VENNETREFF: Carola møtte vennene sine i Arnold B Family etter Grand Prix-finalen.