Carola «så» jente dø i flodbølgen

- Hun ble ført til Gud.

(Dagbladet.no): De nær 4.000 som hadde møtt frem for å høre artisten Carola (38) preke i en kirke utenfor Örebro i går, skal ha løftet på et øyenbryn eller to da sangerinnen begynte å fortelle om en overnaturlig opplevelse hun skal ha hatt for litt siden.

Da hun møtte en familie som hadde mistet datteren sin i flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia, skal Carola, som livnærer seg som predikant ved siden av sangkarrieren, ha begynt å se syner.

- Hun ble bevisstløs veldig raskt og led ikke. Hun ble ført bort til Herrens nærhet og herlighet, sier Carola.

Hun forklarer at hun fikk et bilde av jenta i hodet da hun hørte familiens historie, og følte at hun måtte dele synet med dem. Carola sier at det skal ha vært en trøst for familien å få vite hva som skjedde med datteren, og at de er blitt kristne som følge av åpenbaringen.

Sangerinnen forteller at hun ble kallet til å være profet etter en håndspåleggelse i Uppsala i 1991. Hun er ikke lenger bare artist.

- Man har fremdeles et bilde av meg som sangerinne. Men jeg vil også fortelle om hva Gud gjør i mitt liv, sier hun til Expressen.

Også Carolas eksmann, Runar Sögård er predikant, sjelesørger og personlighetsrådgiver. Han var i medias søkelys i vår, da han mottok drapstrusler fra det muslimske miljøet i Sverige etter påstander om at Muhammed var en forvirret pedofil.

SER SYNER: Carola forteller at hun fikk en åpenbaring der hun «så» en jente dø i flodbølgen i Sørøst-Asia.