Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Carola

Eurohodepine!

CD: Nå skal man ikke stikke under en stol at «Invincible» er en perfekt Grand Prix-låt. Det er ABBA møter eurodance: Carola synger som en glamversjon av Bonnie Tyler, tonene går høyere enn Olympen og det hele avslutter med en trommevirvel. Mer Grand Prix kan det ikke bli, og derfor var dama også bombesikker på at hun kom til å stikke av med seieren lørdag. Den gang ei. Kanskje det rett og slett ble for mye? Overkill er uansett stikkordet når det gjelder «Från nu till evighet». Alle låtene er skåret over samme dancepompøse lest som «Invincible», plata er spekket med dunk-dunk-europop og anmassende melodilinjer. Og hvem skulle tro at Carola snart er førti, når hun lirer av seg setninger som: «Jeg skal kjempe til jeg dør» og «hvem som kan elske meg for den jeg er?». Høres ut som tenåringsromanene til Kari Bøge, spør du meg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling