Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Carrie Fisher bekrefter «Star Wars»-comeback

Og prinsesse Leia får selskap av et par gamle venner .

RETURNERER TIL ROLLEN: Ifølge Carrie Fisher skal hun igjen spille prinsesse Leia. Foto: Lucasfilm Ltd. & TM.
RETURNERER TIL ROLLEN: Ifølge Carrie Fisher skal hun igjen spille prinsesse Leia. Foto: Lucasfilm Ltd. & TM. Vis mer

(Filtermagasin.no): Alle som har savnet Luke, Leia og Han kan nå finne frem nærmeste kosteskaft og vifte det rundt i lufta mens de lager triumferende «wæææææow.... wææææooow...ksssssssh!»-lyder, som om det var et lasersverd og ikke en pinne brukt til å skyve våte mopper og puli-hunder rundt på stuegulvet.

Via The Guardian kommer nemlig nyheten om at Carrie Fisher til TV Guide har bekreftet det vi allerede har nesten-visst en stund:

Originalbesetningen fra den første «Star Wars»-trilogien, som egentlig er den andre, men for mange den eneste, vil gjøre comeback.

- Jeg har lyst til å ha den gamle kanelbolle-sveisen min, men med grått hår. Det ville vært gøyalt, sier Fisher.

Spilles inn til våren
Etter uttalelsene å dømme betyr dette altså at Harrison Ford og Mark Hamill også er klare for den sjuende episoden av filmserien, hvis manus nylig ble ferdigstilt.

Hamill er imidlertid ikke like åpenhjertig om reprisen som Luke Skywalker. I en spørretime på Reddit sist onsdag svarte han slik:

- Den eneste rollefiguren jeg er sikker på vil returnere er min gode venn R2-D2. Han klarer ikke å slutte å pipe om det.

OGSÅ TILBAKE: Ifølge Carrie Fisher er også Harrison Ford tilbake i rollen som Han Solo. Foto: Lucasfilm Ltd. & TM
OGSÅ TILBAKE: Ifølge Carrie Fisher er også Harrison Ford tilbake i rollen som Han Solo. Foto: Lucasfilm Ltd. & TM Vis mer

Ifølge Fisher vil «Star Wars Episode VII» starte innspilingen sin i april.

Mulig Pixar-film
Av andre skuespillere som vil dukke opp er det få sikre navn, men regissør J. J. Abrams bekreftet nylig at Jesse Plemons fra «Breaking Bad» kan være aktuell.

Foruten den nye trilogien som skal slippes annethvert år fra 2015 planlegger «Star Wars»-eier Disney også å gi ut én ny avlegger-film hvert år mellom hovedfilmene.

Ifølge Latino Review vil en av disse filmene muligens bli laget av animasjonsstudioet Pixar, som tidligere har stått bak filmer som «Wall-E» og «Ratatouille».

Samtidig har også en ny animasjonsserie, «Rebels», blitt annonsert.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media