Carrie oppsøker farene i ny «Homeland»-trailer

... men lar babyen bli igjen hjemme.

(Filtermagasin.no): Snart er det duket for en ny sesong med «Homeland», og et gjensyn med CIA-agent Carrie Mathison, spilt av Claire Danes.

I den første ordentlige «Homeland»-traileren (se den øverst i saken) får vi se hvordan Carrie reiser tilbake til frontlinjene i krigen mot terror.

Det er ingen selvfølgelig avgjørelse for henne, ettersom hun dermed også er nødt til å la sin nyfødte baby bli igjen hjemme i litt tryggere omgivelser.

Rekruttering - Målet er å finne en hun vil rekruttere, og vinne hans tillit, sa produsent Meredith Steihm tidligere i sommer, og hevdet samtidig at  Carries bipolare lidelse har stabilisert seg denne sesongen.

Den som skal rekrutteres blir forøvrig spilt av Suraj Sharma, best kjent fra hovedrollen i fjorårets «Life of Pi».

Traileren gir oss et gjensyn med kjente fjes som Saul Berenson (Mandy Patinkin) og Peter Quinn (Rupert Friend), men vi får også et første glimt av en rimelig stressa Corey Stroll (kjent fra «House of Cards» og «The Strain».)

Farlige omgivelser Sesong fire skal hovedsakelig foregå i Islamabad i Pakistan og Kabul i Afghanistan, steder som sjelden kan sies å være helt trygge - spesielt ikke for en kvinnelig CIA-agent som Carrie.

I traileren får vi blant annet se glimt fra bombingen av et bryllup, noe som sikkert vil danne kjernen i historien vi skal følge utover høsten.

En historie det faktisk kan bli spennende å gyve løs på igjen, spesielt nå som noen av de mer rotete og litt frustrerende trådene fra sesong tre er spunnet ut av bildet (spoiler i lenken!)

«Homeland» starter opp igjen i USA med to episoder den 5. oktober. I Norge vises serien på TV 2 og TV 2 Sumo, men vi har foreløpig ikke fått bekreftet noen dato derfra.

Forhåpentlig fortsetter likevel TV 2 på tradisjonen med visning dagen etter USA her hjemme i Norge, slik SVT nylig annonserte at de vil gjøre i Sverige.

Denne saken ble opprinnelig publisert på film- og tv-bloggen Filter.

Sjekk ukas streamingguide fra Filter!

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.