Carter promillekjørte

Forrige helg ble Backstreet Boys-sjarmør Nick Carter arrestert for fyllekjøring i Huntington Beach i California. Nå må han møte i retten.

25-årige Nick Carter befant seg bak en bil som skapte trafikkproblemer lørdag natt i sentrumskjernen av Huntington Beach. Politiet undersøkte også Carter, og politibetjentene gjennomførte promilletester på ham som ga mistanke om kjøring i beruset tilstand.

Bak lås og slå

Carter ble arrestert og vil bli etterforsket for promillekjøring. Bilen hans ble beslaglagt. Det er imidlertid ikke klart hvor lenge Carter satt i arrest, men vanligvis sitter promillekjørere bak sprinklene i minimun fire timer i Huntington Beach. Etter nøye evaluering fikk han gå med et notat om å møte i retten innen 45 dager.

Angrer bittert 

I følge Carter´s pressesekretær, Juliette Harris, angrer han dypt på udåden. Hun forklarte at han gikk på reseptbelagte medisiner som kan ha virket inn på alkoholinntaket. Carter var ikke klar over disse virkningene.

Om Carter har en stor bot eller fengsel i vente, har han uansett planer om å være med resten av gutta i Backstreet Boys på turné fra 21. mars. Boybandet skal da holde konserter i 13 byer, først i New York.

NICK CARTER: Forrige helg ble Backstreet Boys-vokalisten fengslet for promillekjøring.
NICK CARTER: Storsjarmør fra Backstreet Boys bak lås og slå.