Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Castlevania: Lament of Innocence»

Action / adventure fra KonamiFor: PlayStation 2 (vinter 2003)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Konami har tidligere forsøkt å lage en 3D-versjon av «Castlevania», den gang i 1998 med «Castlevania 64» på Nintendo 64. Det var en ikke fullt så heldig utgivelse. Fans av serien er derfor svært spente på hvordan resultatet vil bli, nå som Konami igjen forsøker med en «Castlevania» i tre dimensjoner.

Du spiller ridderen Leon Belmont, første vampyrjeger i den uheldige Belmont-familen, på jakt etter sin elskede Sara. Veien fører til Draculas slott, og det er ingen søndagstur det er snakk om. Den legendariske vampyrpisken er tilbake, og kombinert med hellig vann, en dolk, et kors, en øks og en krystall, baner du deg gjennom horder av blodsugende kryp.

Det er ikke til å nekte for, «Castlevania: Lament of Innocence» bærer en viss likhet til «Devil May Cry»-serien. Og alle er ikke like begeistret for det. Kritikere mener at en 3D-versjon av «Castlevania» ikke kan være «Castlevania». Om en slik kritikk holder vann, finner vi ikke ut før spillet er ferdig.