Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Castros avgang

«Fidel Castro har gjort en glimrende jobb i ledersetet. Jeg håper at verden vil huske ham som den rettferdige lederen som friggjorde det cubanske folket fra kapitalismens grufulle klør, og ikke som den grufulle despoten som ignoranter og bitre pengegriske amerikanere ønsker å fremstille han som... Takk for alt, Castro!

Af

«Hurra! Verden er fri for nok en despot!

Peder Ås

«Castro har ikke folket med seg, han har styrt Cuba med makt som andre statsledere har gjort. Saddam, Chavez, Ahmadinejad, osv, osv.. Det er en god grunn for at cubanere i en årrekke har prøvd å flykte fra landet. Tor

«Ikke ulikt Berlusconi, Sarkozy og Bush mener du vel!

fnurre

«Hvor har man det fra at Castro ikke har folkets støtte? Vil si det er temmelig arrogant av dere høyrevridde å tro dere kan fortelle alle hva de egentlig mener og vil. Deres forklaring er alltid at folk blir tvunget eller undertrykt når de ikke velger markedsliberalisme.

zikan

«Under omstendighetene har Castro tatt godt vare på folket sitt. Og det forundrer meg at nordmenn som vanligvis er så stolte av sin egen suverenitet og identitet, skal sitte og slenge giftigheter over en fyr som tross alt bare ønsker å ta vare på Cubanernes suverenitet og egenidentitet.

Merenge

«Cuba er et totalitært diktatur, uansett hva du måtte mene om deres motiver.

mons

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media