Catherine Zeta-Jones som kokaindronning i «norsk» film

Eva Sørhaug regisserer filmen om Griselda Blanco.

NORSKREGISSERT: Eva Sørhaug skal regissere Catherine Zeta-Jones i rollen som den beryktede og hensynsløse kokaindronningen Griselda Blando - som ble kjent som «den sorte enke» etter å ha stått bak hundrevis av drap i narkotikamiljøet i Miami på 70- og 80-tallet. Foto: AFP PHOTO / Valerie Macon / Scanpix
NORSKREGISSERT: Eva Sørhaug skal regissere Catherine Zeta-Jones i rollen som den beryktede og hensynsløse kokaindronningen Griselda Blando - som ble kjent som «den sorte enke» etter å ha stått bak hundrevis av drap i narkotikamiljøet i Miami på 70- og 80-tallet. Foto: AFP PHOTO / Valerie Macon / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Etter «Lønsj» og «90 minutter» skal Eva Sørhaug nå lage «The Godmother», om Griselda Blanco, en av de få høytstående kvinner i colombiansk narkotikahandel.

Med seg i hovedrollen som «La Madrina» har hun fått Catherine Zeta-Jones, skriver Deadline.

Kokain-dronningen Filmen blir basert på den sanne historien om Blancos vekst på 70- og 80-tallet, i det fryktede narkotikamiljøet i Miami på 70- og 80-tallet.

Hennes kamp om makten i Medellinkartellet - som skal ha medført hundrevis av snikdrap - gav henne kallenavnene La Madrina (Gudmoren), Den sorte enke, og Kokain-gudmoren.

Blanco ble arrestert i 1985, og så sendt tilbake til Colombia da hun slapp ut i 2004. I 2012 ble hun drept i et drive-by-angrep. Manuset om livet hennes er skrevet av Frank Baldwin, produsenter på prosjektet er Daniela Cretu og Nicholas Pileggi (som skrev boken «Goodfellas» er basert på).

Flere om historiebeinet Deler av Blancos historie ble blant annet fortalt i dokumentaren «Cocaine Cowboys» som for tiden blir til både en tv-serie fra Michael Bay, og en film fra Mark Wahlberg - og Salma Hayek har også spilt rollen som henne i filmen «Savages».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer