Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Cato Salsa spiller med Patton

Cato Salsa Experience skal spille med eks-Faith No More Mike Pattons nye band.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ROSKILDE (Dagbladet.no): Dour-festivalen er en festival som mange ekstreme band gjester. Nå skal Cato Salsa Experience spille sammen med Mike Pattons band Tomahawk og Fantomas. I tillegg entrer Melvins scenen den kvelden.

- Jeg gleder meg som en unge. Det kom til ved en tilfeldighet og jeg har stor respekt for Mike Patton. Han driver systematisk med ekstreme ting, og jeg er større fan jo mer ekstrem han blir, sier Cato «Salsa» Thomassen til Dagbladet.no.

Men før den tid skal Cato og resten av Experience levere sin andre Roskilde-konsert. Foran potensielt 5000 publikummere kan konserten bli et karrieremessig høydepunkt for bandet.

- Vi får se hvor bra vi gjør det. Jeg tror ikke denne ene konserten betyr så mye for karrieren. Sånn sett er det viktigere å gjøre det bra om og om igjen. Men det er mye nordmenn her nede og slår vi til kan vi få mye fans, sier Thomassen.

Det er bredde i festivaljobbingen til Cato Salsa Experience denne sommeren. De går fra ekstreme Dour i Belgia til to opptredener på Notodden Blues Festival.

Norske Cato Salsa Experience er blitt store i utlandet siden sist utgivelse i 2002. Rockebandet er spilt på både ”The Osbournes” og ”Jackass” og de har turnert sammen med Soundtrack of Our Lives i USA. Nå er førstesingelen fra albumet ”The Fruit Is Still Fresh” ute. Her fra venstre: Nina Bjørndalen (tangenter), Christian Engfelt (bass), Jon Magne Riise ( trommer), og Cato Thomassen (gitar og vokal).