Cattrall med tommelen opp for «nye» Samantha

Skal spille den ikoniske manneeterrollen.

 ET IKON: Kim Catrall (t.h) har spilt Samantha Jones i den suksesserien «Sex og singelliv». Nå har hun fått en stedfortreder i serien «The Carrie Diaries», nemlig Lindsey Gort. Foto: Scanpix
ET IKON: Kim Catrall (t.h) har spilt Samantha Jones i den suksesserien «Sex og singelliv». Nå har hun fått en stedfortreder i serien «The Carrie Diaries», nemlig Lindsey Gort. Foto: ScanpixVis mer

Lindsey Gort skal fylle de sexy skoene etter Kim Cattrall, når hun gir seg i kast med rollen som den unge Samantha Jones.
Det skjer i andre sesong ut av «The Carrie Diaries», som har premiere i USA i oktober og tar for seg tiden før «Sex og singelliv»-serien begynte. Stedet er New York på 80-tallet, og den unge Sam beskrives som «fryktløs, vakker og sexy».

Kim Cattrall, som skapte den ikoniske manneeterrollen, var ikke sen med å gi sitt bifall til sin arvtager, melder Access Hollywood:

«Så glad for at du spiller fryktløse Sam. Nøkkelen til henne er hjertet hennes. hun dømmer aldri de hun elsker. Ha det moro», tvitret Cattrall, til Lindsey Gorts store begeistring:

- Tusen takk. For noen flotte, utrolig sexy sko å fylle, svarte ungjenta, som hittil har vært å se i filmen «2 Guns» og har prøvd seg i «American Idol». Hun er også svært lik Cattrall utseendemessig, meldes det.

(NTB)