Cave uten sikkerhetsnett

Til helga er Nick Cave i Norge – for å spille, men mest av alt for å svare på spørsmål fra publikum.

DEN SVARTE ENGEL: Nick Cave er ute på en litt annerledes turne denne gangen. Han starter opp i Hamburg i kveld og kommer til Oslo med musikk og muligheter for å stille ham spørsmål live til helga med to konserter i Oslo Konserthus. Bildet er fra Norwegian Wood i 2009. Foto: Hans-Arne Vedlog
DEN SVARTE ENGEL: Nick Cave er ute på en litt annerledes turne denne gangen. Han starter opp i Hamburg i kveld og kommer til Oslo med musikk og muligheter for å stille ham spørsmål live til helga med to konserter i Oslo Konserthus. Bildet er fra Norwegian Wood i 2009. Foto: Hans-Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Conversations with Nick Cave» er et uvanlig konsertkonsept der den australske sangeren og låtskriveren stiller alene på scenen, elegant og velkledd som alltid, armert med flygel og mikrofon, og tar imot spørsmål fra salen.

Angivelig er intet tema tabu, ei heller tapet av sønnen Arthur. I en av de mer offentlige sørgeprosessene verden har vært vitne til laget Andrew Dominik i 2016 One More Time With Feeling, en dokumentarfilm om tiden fra dødsfallet og frem til ferdigstillelsen av albumet Skeleton Tree samme år, den foreløpig siste utgivelsen fra Nick Cave And The Bad Seeds.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer