Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CBS annonserer ny MacGyver-serie

Gjensyn med den populære hockeysveisen.

NY SERIE: Dersom alt går som planlagt, kan det snart bli et etterlengtet gjensyn med den populære agenten MacGyver, her i Richard Dean Andersons skikkelse. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: Dersom alt går som planlagt, kan det snart bli et etterlengtet gjensyn med den populære agenten MacGyver, her i Richard Dean Andersons skikkelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Serien om den handlekraftige og oppfinnsomme agenten Angus Macgyver i Richard Dean Andersons skikkelse gikk sin seiersgang over sju sesongen fra 1985 til 1992, og et uvisst antall repriser i årene etter.

I ettertid har det vært mange forsøk på å lage en ny versjon av den populære serien med den nevenyttige mannen med hockeysveis, men ingen har lykkes.

I alle fall ikke før nå. Ifølge Entertainment Weekly er det nemlig en ny MacGyver-serie på trappene.

Ifølge CBS skal serien fortsatte hete «MacGyver», men handlingen skal foregå noe lenger tilbake i tid der en MacGyver i 20-årene blir rekruttert inn i den hemmelige organisasjonen fra den første sesongen av den originale serien.

Ifølge nettstedet er det den kjente regissøren James Wan, mannen bak filmer som «Saw», «Furious 7» og «Mortal Kombat», som skal snekre sammen piloten til serien, mens Scott Gemmil skal stå for manus.

Henry Winkler, som var produsent for serien som gikk på 1980- og 90-tallet er også med på stjernelaget.

Det har også tidligere blitt forsøkt å lange en serie om en yngre MacGyver, men ble aldri plukket opp av noen av de store kanalene. Den gang var det Jared Padalecki, mest kjent fra «Supernatural», som var tenkt til hovedrollen.

Hvem som skal «hoppet etter Wirkola» denne gang er foreløpig ukjent.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!