Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Air

Årets første viktige tilbehør gir deg moden, fransk parfymert velbehag. Leverandør er Air. Duften bærer navnet «Moon Safari».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om vi ennå er i begynnelsen av året, tør vi påstå at ingenting i 1998 vil toppe «Moon Safari» i gjennomført lekkerhet. Omslag, titler, gjesteartister, tekst og musikk passer perfekt sammen på en i popsammenheng sjeldent troverdig og smakfull måte. At «Moon Safari» så til de grader lykkes skyldes nok franskmennenes utradisjonelle bakgrunn, samt deres etter eget utsagn perfeksjonerte søken etter å lage kunst. Viktigste faktor i Airs helhetlige univers blir likevel måten de har latt seg inspirere av forskjellige komponister og artister, som Debussy og Dvorak, John Barry og The Beach Boys, for så å komme opp med sin egen unike mikstur. Låtene på «Moon Safari» er genuint futuristiske «space-age»-ballader som utgjør en slags drømmende safari. Air lager dessuten terapimusikk for dem som er lei av rock, og tilbyr allsidig kost til klubbmennesker som ønsker annet enn A4-house. En genuin søndagsklassiker og det første helstøpte chill-out-albumet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!