Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Cher

På tampen av 1998 har Cher stått for årets desidert største comeback med megahiten «Believe». Men du kan trygt nøye deg med singelen. Albumet er bortkastede penger.

Artisten som ser yngre ut for hver gang hun dukker opp i rampelyset, har foretatt nesten like mange kosmetiske inngrep i musikken som hun har gjort i ansiktet. Nå ser Cher ut som en tenåringsjente igjen. Omtrent like gammel som hun var da hun slo igjennom med «I Got You Babe» sammen med Sonny Bono i 1965. Og som resten av hennes image, er Chers nye album i det store og hele spesialdesignet for tenåringsgruppen hun så hardt forsøker å likne. Ikke at det nødvendigvis er noe galt i det. Men dette albumet spriker i alle retninger fra hysterisk euro-dance til Syden-disko à la mor og far. Cher er liksom Baby-Spice og Baccara på én gang! Og det blir litt i meste laget. Selv for en 52-åring med ni liv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling