Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Chuck E. Weiss

«Extremely Cool» er en messe for og om en gal verden, iscenesatt og spilt av Chuck E. Weiss - med Tom Waits i en viktig birolle.

«Extremely Cool» er en messe for og om en gal verden, iscenesatt og spilt av Chuck E. Weiss - med Tom Waits i en viktig birolle.Waits er medprodusent og -forfatter, gitarist og vokalist på Weiss' første plate på 18 år. Om sin venn har han uttalt: «Chuck E. Weiss synger som om han har djevelen i hælene.» Den kjøper vi, dessuten både synes og høres det at han har levd. «Extremely Cool» bærer preg av at Weiss har spilt med blueslegender som Willie Dixon, Lightnin' Hopkins og Muddy Waters. men først og sist er den en saftig og pulserende miks av rock'n'roll, sumprock og boogie med enkelte jazzelementer. Legg til hans skrudde meldinger, kamuflert som «Sunny Could Lick All Them Cats», «Did You Know What I Idi Amin», «Horseface» og «Rocking In the Kibbitz Room» osv., og du har en herlig plate som bare er - ekstremt kul!

Oh Marcy
Horseface.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media