Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: DJ Quicksilver

Enig - uenig?

>> Lesernes egne anmeldelser!

Av Thomas Strzelecki

Få sjangere er så formulabaserte som poptrance, og få sjangere har vel fått verdens foreldre til oftere å uttale: «Det er jo bare dunk, dunk, dunk». Og de har rett. Det er bare dunk, dunk, dunk. Med noen kjedelige og forlengst oppbrukte synthriff på toppen. Intet mer.
Den klassiske snusfornuftige ytringen om at «dette kunne jeg ha gjort bedre sjøl» blir bare en rettmessig beskrivelse av en musikktype som er så banal og så opplagt lett å lage, at det er rart at ikke herr Quicksilver følger opp den skamløse Dr. Bombays fornuftige tildekning av ansiktet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling