CD: Fatboy Slim

Mens man venter på neste ordentlige plate fra dansemusikkguru Fatboy Slim, kan man svinge seg skakk etter denne remiksplata.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

67 minutter nonstop stor og feit moderne dansemusikk blir her servert på et fat av Englands etter hvert mest berømte remikser og produsent. Hans eget «Better Living Through Chemistry»-album er uunngåelig innenfor den livsglade og lystbetonte big beat-sjangeren, og på denne utgivelsen, som tar utgangspunkt i Brighton-klubben The Big Beat Boutique, lever Slim så absolutt opp til sitt gode rykte. Med livsmottoet «viktigere å ha det gøy enn å være banebrytende» kjøres det her på i ett med en herlig sjangerblanding av hipphopp, house og en liten dose rock'n'roll. Størst av alle er Jungle Brothers' «Because I Got It Like That», Deeds Pluss Thoughts' «The World's Made Up of This and That» og Fatboys egen «Michael Jackson».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer