CD: Filmmusikk

Puff Daddys samarbeid med den gamle Led Zeppelin-kjempen Jimmy Page er grunn god nok til å se Godzilla-monsteret i grønnøyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Puff Daddy er trolig 90-åras mest oppskrytte superprodusent, og Zep-legenden Page har mistet mye av sin kraft. Men på «Come With Me», herrenes felles gjenopplivning av «Physical Grafitti»-klassikeren «Kashmir», overgår begge seg sjøl. I samarbeid med Rage Against The Machine-gitarist Tom Morello har de klart å lage et uhyre intenst, storslått og snerrende stykke musikk som gjør at vi er villige til å tilgi Puff det meste. Fantastisk!

Uvanlig heftig er også Jamiroquai på «Deeper Underground», mens Godzilla-remiksen av Green Days «Brain Stew» med en vegg av deilige, kvernende gitarer er uvanlig effektiv. Wallflowers' «Heroes»-versjon er imidlertid blek og pregløs, mens bidrag fra Ben Folds Five, Foo Fighters, Silverchair og andre er helt på det jevne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer