Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Jan Werner

Jan Werner er ikke som andre i 20-åra. Og takk for det.

Jan Werner er som Sissel Kyrkjebø: begge har fantastiske stemmer, men personlig skulle jeg ønske de brukte talentet på mer interessant musikk. Men når Jan Werner går i studio og lager et album med musikaler - sjangeren som står ham nærmest - gjør han det overordentlig skikkelig.

Mens andre norske unge artister ofte kopierer anglosaksisk listepop og -rock, velger Stemmen Jan Werner å tolke sanger fra kjente musikaler som «Chess», «Les Misé-

rables», «Miss Saigon» og «Phantom of the Opera». Det kan vel neppe kalles grensesprengende, men med hans praktfulle stemme og inderlige forståelse av sjangeren blir det en vakker plate. Noen ganger kan det nok låte litt gammelmodig, men Jan Werner tilfører også sjangeren spenst og friskhet. Høydepunktene er «Anthem», den sensuelle à la George Michael-aktige «One Night In Bankok».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling