Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Karl Seglem

Tenorsaksofonisten Karl Seglem føyer et nytt og gnistrende vitalt kapittel til sitt Sogn-A-Song-prosjekt, der han dels lar tradisjonsmusikk fra Sogn inspirere til rett så fri jazzutfoldelse i egne komposisjoner, dels spiller folkemusikken i jazzbaserte arrangementer. Medsammensvorne er Berit Opheim (div. vokalbruk), Morten Sæle (gitarer), Audun Erlien (bass) og Terje Isungset, en trommeslager/perkusjonist som med sin tilnærmingsmåte og sine hjemmelagde instrumenter har skapt seg en kunstnerisk identitet knapt noen andre er i nærheten av i vår del av verden.

Seglems tone er rik og uttrykksfull, og han forfølger sine musikalske visjoner med stor autoritet. Dette er i sannhet originalvare, og konturene av et ruvende musikalsk prosjekt avtegner seg stadig klarere.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling