Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Neal & Leandra

Duoen Neal & Leandra målbærer en helt spesiell stemning på denne plata.

«Stranger To My Kin» er noe av det bedre jeg har hørt på lenge innen den amerikanske sanger/låtskriver og folktradisjonen. Neal, med det norskklingende etternavnet Hagberg, har skrevet de fleste låtene. Selv om begge synger, er det Leandra Peaks særpregete stemme som ligger lengst framme, og hun slår an tonen på åpningslåten med vakker acapella-sang. Det vellykte resultatet og den flotte helheten på plata kan tilskrives et sterkt låtmateriale og det faktum at musikerne (18 totalt!) aldri faller for fristelsen til å stjele fokus fra Minneapolis-duoen. Lyden av trommer, piano, cello, dulcimer og Hammond B3 blir isteden mildt krydder i John Scherfs utsøkte produksjon.

First Best Friend

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling