Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: New Radicals

Gregg Alexander er rockeren som lager popmusikk med en gospel-sangers innstilling. I sine beste stunder på debutalbumet til New Radicals minner han om et stortalent.

New Radicals, som i realiteten er Alexanders enmanns-prosjekt, sender lytteren rett til pophimmelen på platas to første låter. Begge bærer preg av et ustyrlig overskudd, en voldsom iderikdom og en nærmest spirituell iver i måten å angripe popsjangeren på. Det låter som Mick Jagger har fått jobb i World Party mens ånden til Supertramp hviler i studioveggene. Produksjonen er ganske så kommersiell, mens Alexander viser uvanlig teft og hengivenhet. «I Hope I Didn't Just Give Away The Ending» begynner som en rørete malstrøm, men utvikler seg på mesterlig vis til en vakker, stilfull og melankolsk poplåt. Dessverre holder ikke låtmaterialet plata ut, men alt tyder på at New Radicals er et navn verdt å se opp for.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media