Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Oasis

Oasis' samling av B-sider er langt å foretrekke framfor fjorårets studioalbum «Be Here Now».

«The Masterplan»

(HelterSkelter/Sony Music)

Oasis' samling av B-sider er langt å foretrekke framfor fjorårets studioalbum «Be Here Now».Rart å tenke på hvordan Oasis en periode i 96/97 dominerte mediebildet fullstendig. De spilte ut rollen som verdens største band til fulle. Men det siste året har vi nesten glemt at bandet eksisterer. Og i denne hype-frie atmosfæren føles det helt riktig å få «The Masterplan» mellom hendene. Oasis har alltid laget gode låter som bare har vært å høre som andre-, tredje- og fjerdelåt på singlene deres, og her er altså et knippe av dem med «Underneath the Sky», «Acquiesce», «Fade Away», «The Swamp Song» og «(It's Good) to Be Free» som godbitene. Hm, kanskje vi til og med blir lystne på at John Lennon og Johnny Rottens bastardsønn av et band skal lage et nytt studioalbum?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling