Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Placebo

Marilyn Mansons lille, snille engelske glam-fetter Brian Molko klarer ikke å innfri forventningene etter debuten.

Fjorårets glitrende topp fem-singel, «Nancy Boy», bar bud om store ting fra Placebo. Førstesingelen fra det nye albumet, «Pure Morning», svarte også til forventningene med sin mørke og sexy monotoni. Men utover på plata blir man noe skuffet. Placebos blanding av glam-beundring og 90-tallsapati framstår ofte som fantasiløs. Molkos skjøre vokal holder nerven på plass i endel av låtene, og i den betagende «The Crawl» blir man tvunget til å lytte. Riff-energiske låter som «Brick Shithouse», «Every You Every Me» og «Scared of Girls» tilfredsstiller også. Men over et helt album er ikke materialet fokusert nok og bandet tilstrekkelig skjerpa til at Placebo klarer å spille seg inn i den britiske rockeliten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling