Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Sex Gale Menn

Er det plass for et nytt D.D.E.? Vel, lillebror Thomas Brøndbo presser seg på med støtte fra trommisbror Eskil fra D.D.E. og fire venner fra Namsos.

Selvfølgelig vil Sex Gale Menn bli sammenliknet med byens store helter. Vokalist Thomas låter som Brøndbo, dialekten er den samme og D.D.E.-medlem Terje Tranaas har produsert. Men musikken har gutta skrevet selv. Allerede åpningssporet markerer en kraftigere rock'n'roll-profil, men hele plata gjennomsyres av høy harryfaktor og et utdatert lydbilde som får Europe til å virke moderne. Bare den fengende poplåten «Kåre K» og «Våkna opp» har tekst av gutta selv. Synd, for det er de eneste sporene med snev av humor. Resten er skrevet av Rolv Himo, som speiler en generasjon menn ensidig opptatt av sex, damer, sjekking og utseende. Jeg nekter å tro at det er så enkelt - selv om bandet altså heter Sex Gale Menn.

Høgt under kuppel'n

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media