Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Texas

Hadde musikken til Texas vært halvparten så lekker som platecoverbildene av vokalist Sharleen Spiteri, kunne «The Hush» seilt opp som sommerens mest behaglige utgivelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men slik er det dessverre ikke. Mens Spiteri med sin nabojente-forføreriske stil er alle engelske magasin-fotografers favorittobjekt for tida, er «The Hush» en uspennende og lite sensuell opplevelse. Texas lager en litt vemodig og passé form for popmusikk. Lydbildet er lettere moderne, men sløye trommebeats og tripphopp-vibrasjoner er bare ren glasur i denne sammenhengen. Texas har et sound uten vilje og dybde. I tillegg er de ganske stillestående og kjedelige som overflatisk popfenomen.

Da ender man opp med noen ganske rene, pene og tekkelige popsanger man kan innrømme at man liker, eksempelvis singelen «In Our Lifetime» og «Summer Son». Men Sharleen er en rå posør. Det skal hun ha.