Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: The Beatniks

The Beatniks er en av Norges mest tradisjonsrike popgrupper, og her trekker de trådene enda lenger tilbake enn sin egen eksistens; til country, rockabilly og pop fra det spontane 1950-tallet.

Countryen på albumet har med andre ord et trøkk av rock over seg. Men Beatniks klarer ikke å gjøre noe interessant av det musikalske retro-perspektivet, som preger både de amerikanske (signert bl.a. Marty Stewart og Rodney Crowell) og norske relativt nykomponerte låtene på CD-en. Kjell Jørung forsøker med et visst hell å gå både Elvis Presley og Roy Orbison i næringen, men framføringen og arrangementene er i all sin dansevennlige konformitet like strak som landeveien på forsiden av CD-coveret.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling