Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: The Brian Setzer Orchestra

Begrepet «musikalsk fyrverkeri» kan knapt bli mer dekkende enn når det brukes om The Brian Setzer Orchestra.

Sjefen var gitarist i det smått legendariske rockabillybandet Stray Cats. Da han for seks år siden satte sammen et storband med sin egen Gretsch-gitar og stemme i front, skapte han samtidig en ny sound som i Norge har en dyktig ambassadør i Vidar Busk. På en meget kreativ måte blander Setzer rock'n'roll, jump blues, rockabilly, swing og jazz til en helhet som får ord som «trøkk» til å virke fattigslig. Og for et band han har bak seg; fem saksofoner, fire trompeter, fire tromboner, to basser og et trommesett. Låtmaterialet er også en miks av den gamle og den nye tid; fra klassikeren «This Old House» fra 1954 til hans egne, nyskrevne komposisjoner. Sitter du rolig ennå? Ikke etter å ha hørt «The Dirty Boogie»!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling