Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

CD: Warlocks

Warlocks befester norsk hipp-hopps egenart.

Østkanttrioen Warlocks er store i kjeften. Det andre ville ansett som karrieremessige tilbakesteg er for Warlocks del ikke annet enn å stå for det de mener. Enda bedre; Warlocks tør å følge opp med gjerninger som står i forhold til størrelsen på kjeftene deres.

Dette kommer av hipp-hoppens strenge krav om å være 100 prosent troverdig.

Overført på plate betyr dette hard musikk og hardere tekster. På sitt tredje album sementerer Warlocks norsk hipp-hopps varemerke; tung, mørk og truende. De over 8 000 som kjøpte «Top Notch» vil neppe bli skuffet over «Mic Knights» seige Tommy Tee-patenterte grooves, og Warlocks bitende ræpp.

Ikke-konverterte vil kanskje savne humor og litt mer hooks. Strengheten i Warlocks musikk - deres svakhet i noens øyne, styrke i andres - er nemlig avgjørende for om du kommer til å like «Mic Knights».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling