Cecilia Samartin møtte sine lesere i Oslo

Reiser på ny treukers turne i Norge.

LANSERING: Arve Juritzens forlag har trykket opp rekordstore 90 000 i opplag av Cecilia Samartins nye roman «La Peregrina». Her er de på Egertorget i Oslo under avsparket for Samartins treukers turné i norske bokhandler. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
LANSERING: Arve Juritzens forlag har trykket opp rekordstore 90 000 i opplag av Cecilia Samartins nye roman «La Peregrina». Her er de på Egertorget i Oslo under avsparket for Samartins treukers turné i norske bokhandler. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hun har en måte å fengsle leseren på som er helt fantastisk. Man er fengslet fra første side, og det holder gjennom hele boken, sier Cecilie Dyran Smith (16) og Emma Strandskogen (16) nærmest i kor, der de står først i køen for å få signert Cecilia Samartins nyeste roman «La Peregrina».

Det er tredje gang Cecilia Samartin starter en treukers Norges-turné utenfor bokhandelen Ark på Egertorget, midt på Karl Johans gate i Oslo. Samartin har solgt over 750 000 bøker her i landet, og «La Peregrina» er oppfølgeren til «Senor Peregrino» fra 2006, som har stått for 200 000 av salget.

Norgesvenn - Norge føles som et «home away from home», sier eksilkubaneren Samartin, som nå bor i California i USA.

Salget av bøkene hennes her i Norge overgår alle andre land. Kanskje det er derfor Arve Juritzen får en ekstra takk i etterordet til hennes nye bok.

- Jeg har en stor beundring for Arve. Han forstår seg virkelig på bøkene mine og mitt publikum. Forlaget hans har gitt meg helt utrlig mye støtte. Jeg er heldig som ble funnet av Arve, sier hun.

Bygget rundt Samartin Beundringen er gjensidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer