DRAMATISK: Cecilie Christin Tønnesen (innfelt) betalte 2500 kroner for å få møte Backstreet Boys etter konserten i Fredrikstad på lørdag. Slik gikk det ikke, og kvelden endte med store skuffelser. Foto: Privat
DRAMATISK: Cecilie Christin Tønnesen (innfelt) betalte 2500 kroner for å få møte Backstreet Boys etter konserten i Fredrikstad på lørdag. Slik gikk det ikke, og kvelden endte med store skuffelser. Foto: PrivatVis mer

Cecilie snytt for Backstreet Boys-møte: - Folk knuste glass i raseri. Vaktene røsket tak i folk og skreik at de skulle holde kjeft

Fansen skuffet etter konsert i Fredrikstad.

(Dagbladet): Lørdag hadde Backstreet Boys konsert på Kongsten fort i Fredrikstad.

I etterkant av konserten var det lagt opp til etterfest på Jacob Aall i sentrum, hvor en rekke fans hadde forhåndsbetalt for å møte, samt få bilde av seg selv sammen med boybandstjernene. 

Ifølge Fredriksstad Blad, som først omtalte saken, endte kvelden med fullt kaos, livredde fans og null møte for flere av fansen.

- Vi hadde kjøpt Gold-VIP-billetter som kostet 2500 kroner. Da skulle vi få inngang til Afterparty på Jacob Aall, der vi skulle få møte gutta og ta bilde med dem. Da vi først kom inn var det helt greit, men så måtte vi på do. Da vi kom ut fra doen var det fullstendig kaos. Det var helt stappet fullt med mennesker, og det var nesten ikke mulig å bevege seg der inne, sier Cecilie Christin Tønnesen (34) til Dagbladet.

- Røsket tak i folk Tønnesen bor i Moss, men var på besøk hos søstrene sine i Fredrikstad for konserten. Hun forklarer at i tillegg til dem som hadde betalt for VIP-billetter, slapp også Jacob Aall inn folk på vanlig cover til 200 kroner. De skulle da egentlig ikke ha tilgang til VIP-området, men kaoset førte til at flere av disse gjestene fikk møte boybandet.

- Etter hvert begynte vaktene å kaste ut folk fordi det var for mange der inne og det var folk som knuste glass i raseri. Vaktene hadde null kontroll, og de røsket tak i folk og skreik at de skulle holde kjeft.

- Ikke fornøyd På Backstreet Boys offisielle hjemmeside er det lagt ut flere tilbud som fansen kan dra nytte av. Tønnesen er oppgitt over at flere gjester fikk møte bandet, bare ved å betale 200 kroner i inngangspenger, mens de selv som hadde betalt for pakkeløsning til flere tusen kroner, ikke fikk møte gutta. 

- Det var tydelig at crewet til Backstreet Boys ikke var fornøyd med håndteringen på utestedet. De ristet på hodet flere ganger og A.J i bandet kom faktisk ut og ga noen jenter som måtte stå utenfor en klem, sier hun og fortsetter:

- Jeg har ringt til daglig leder for Jacob Aall, men han mente jeg måtte ta det med dem jeg kjøpte billettene av. Jeg har planer om å gjøre det også, men personlig mener jeg det er Jacob Aall som har mest ansvar, for det var sikkerheten på utestedet som var det store problemet, sier Tønnesen.

- Ikke gått via oss Bessim Plavci, driftssjef hos Jacob Aall i Fredrikstad, forklarer overfor Dagbladet at det har vært et møte med sikkerhetsvaktene og personalet i dag, og at de senere vil komme med en uttalelse på sine Facebook-sider om hva som egentlig har skjedd.

- Jeg kan ikke uttale meg om VIP-billettene som er solgt, for det har ikke gått via oss. Selvfølgelig har vi hatt vanlig cover på kvelden, men jeg tør ikke svare på om det har vært sluppet inn for mange, sier han og fortsetter:

- Backstreet Boys er jo store stjerner, og det var utrolig mange fans som ville fram, så publikum har også vært med på å skape kaos. Vi var forberedt på det. 

HOLDT KONSERT: Backstreet Boys hadde stor suksess på slutten av 90-tallet. Her er boybandet avbildet ved en annen anledning enn lørdagens konsert i Fredrikstad. Foto: Stella Pictures
HOLDT KONSERT: Backstreet Boys hadde stor suksess på slutten av 90-tallet. Her er boybandet avbildet ved en annen anledning enn lørdagens konsert i Fredrikstad. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Kunne dere ha gjort en bedre jobb med sikkerheten?

- Man kan alltid gjøre en bedre jobb. Mitt mål er at alle skal få en fin opplevelse og føle seg sikre når de er her, og vi har fått mange meldinger på Facebook i dag om at folk har opplevd sikkerheten som dårlig. Det er vi i gang med å formulere et svar på, sier han.

Det er den offisielle siden til Backstreet Boys som selger pakkeløsningene om å få møte gutta. Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med dem mandag.

STAPPFULLT: Howie Dorough i bandet stilte seg på bardisken og opptrådte. Foto: Privat
STAPPFULLT: Howie Dorough i bandet stilte seg på bardisken og opptrådte. Foto: Privat Vis mer