Celina brøt sammen

WASHINGTON (Dagbladet): Celina Midelfart brøt sammen i tårer i et selskap i USA lørdag kveld. Kjæresten, milliardæren Donald Trump, koste med ekskjæresten - modellen Kara Young.

Ifølge avisa New York Post brøt kronprins Haakons ekskjæreste sammen i et selskap i byen East Hampton på Long Island utenfor New York. Celina Midelfart, som de siste månedene gjentatte ganger er observert sammen med steinrike Donald Trump, kom til selskapet sammen med ham. De to bor i hver sin leilighet i Trumps eksklusive skyskraper på Manhattan, og blir ofte omtalt i New York-avisenes sosietetsspalter.

Idet Trump gikk fra bordet startet dramaet. Eksmodell og Trumps ekskjæreste Kara Young dro med seg Trump på dansegulvet. Flere av gjestene i selskapet beskriver scenen fra dansegulvet som «et sexshow med klærne på».
Mens Donald Trump var opptatt med intime kyss og beføling, snudde Celina på hælene og stormet ut. Donald Trump, som ved siden av å være New Yorks eiendomskonge, er beryktet for sine utallige kvinnehistorier, løp etter Celina. Samtidig som Trump løp for å trøste Celina, knakk også Kara Young sammen.

En lettere oppgitt Donald Trump skal ha forsøkt å forklare intimiteten med at eksen truet med å lage skandale, dersom de ikke danset sammen. Noe som skal ha fått Kara Young til å replisere:

- Det var Trump som ville danse med meg. Jeg kan ikke noe for at jeg er sexy!